26
Mayıs
2024
Pazar
BAYBURT

SP'de Temur güven tazeledi

SP’DE TEMUR GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi (SP) Bayburt İl Teşkilatı 4. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Seçime tek aday olarak giren Osman Nuri Temur, 463 delegenin tamamının oyunu alarak İl Başkanı seçildi.

Kongrede konuşan İl Başkanı Osman Nuri Temur, “Maalesef Türkiye’de olduğu gibi Bayburt’ta da manevi bozulma bariz bir şekilde görülmektedir. Artık Bayburt’ta çöplükten ekmek toplayan ninelerimiz var, kale dibinde uyuşturucu kullanan çocuklarımız var, borcunu ödeyemediği için intihar eden kardeşlerimiz var, ne olur evladımı bataklıktan kurtarın diyen babalar var, kredi batağına saplanmış esnaflarımız var, geçim sıkıntısında boşanan ailelerimiz var. Maalesef bu hadiseler Müslüman Dilendirmezler Cemiyeti’nin kurulduğu Bayburt’ta yaşanmaktadır. Bütün bunlar yaşanırken biz sesiz kalamayız. Değil Irak’ta 1.5 milyon mazlumun şehit edilmesi, Amerika’nın arka sokaklarında mazlumca bir insan öldürülse hesabının bizden sorulacağını biliriz. Bu nedenle mücadelemizi son nefesimize kadar sürdüreceğiz” dedi.

İl Başkanı Osman Nuri Temur konuşmasını şöyle sürdürdü :

“Medeniyet hareketinin adı olan Milli Görüş yılların ve şartların boyun eğdiremediği yüce bir çınarla özdeşleşmiştir. Milli Görüş erlerinin günü birlik kaygıları yoktur. Tek kaygıları Allah rızasıdır. Herkesin malumudur ki, Milli Görüş Hareketi gelip geçici, makam mevki sevdalılarının ve çıkar çatışmalarının adresi hiçbir zaman olmamıştır ve asla da olmayacaktır. Bütün şeytani şebekelerin, bütün Siyonist lobilerin, bütün batılı ve barbar güçlerin sevmediği ve aleyhine çalıştığı Prof. Dr. Necmettin Erbakan gibi bir lideri sevmek ve desteklemek en büyük bahtiyarlıktır. O Erbakan ki, mazlum coğrafyanın üzerindeki tozları dağıtan, Anadolu insanına özgüvenini kazandıran, hiç kimsenin olmadığı bir zamanda direniş mücadelesine başlayan, 40 yıl boyunca inandığı değerlerden asla taviz vermeyen, egemen güçlere boyun eğmeyen, D8’i, denk bütçeyi, havuz sistemini kuran, gamzesine Kudüs kokusu sinmiş, hayatını insanlığa adamış, asrın en büyük mücadele adamıdır. Türkiye iç ve dış politikada, ekonomik hayatta ve toplumsal yapıda çok tehlikeli bir tahribatla karşı karşıyadır. Ahlaki ve manevi yapının yeniden tesisi, ekonomik refah, dürüst bir paylaşım, yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye için Saadet Partisi’nin iktidarı zorunlu hale gelmiştir.Ülkemizin en büyük sorunu olan ahlak ve maneviyatı düzeltemeyen ülkeler, ekonomik yönden yücelseler dahi tarih sahnesinden silinmeye mahkumdurlar. Bilinçli bir şekilde halkımızın ahlak ve maneviyatı yok edilmeye çalışılıyor. Özellikle bir ayda 15 bin ailenin boşandığı ülkemizde, televizyon ekranlarından servis edilen dizilerle toplumumuzu ayakta tutan aile yapımız ortada kaldırılmaya çalışılmaktadır. Yine aynı ekranlarda gösterilen dizilerle şanlı ecdadımıza hakaretler yapılmakta. Bir mektupla Fransa’daki modayı kaldıran Sultan Süleyman’dan adeta intikam alınmaktadır. Burada haykırıyoruz ki, 3 kıtaya sığmayan Sultan Süleyman’ı, bir Harem dairesine sığdırmaya çalışan zihniyeti kınıyor ve lanetliyoruz.”

Yoğun ilgi gören kongrede konuşmalar zaman zaman sloganlarla kesildi. Salonda parti bayraklarıyla yer alan gençlik teşkilatı tarafından “Hocaya sadakat şerefimizdir”, “Biz Fatih’in askerleriyiz”, “Mücahit döndü, ampüller söndü”, “Mücahit Erbakan” gibi sloganlar atıldı.

Osman Nuri Temur başkanlığında oluşturulan Sadet Partisi Bayburt il yönetiminde Fatih Burak, Zeki Osmanoğulları, Hamdi Çelebi, Ümit Aktaş, Ensar Girgin, Erdoğan Tekdemir, Adem Mıcık, Gökhan Yumak, Hayrettin Uluca, Osman Şık, Talha Yağmur, Hasan Türker, Lokman Galacoş ve İkram Öztürk yer alırken, Genel Merkez delegeliğine; Nazir Duman, Arif Öztürk, Mustafa Temur ve Lütfü Develi seçildi.

Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Bayburt eski Milletvekilleri Bahattin Elçi ve Suat Pamukçu, Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Sedat Laloğlu, Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir ve partililer katıldı.

SP’DE TEMUR GÜVEN TAZELEDİ
SP’DE TEMUR GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 15:55:05
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 18:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?