2
Mayıs
2024
Perşembe
BAYBURT

Tarım il Müdürü göreve başladı

BAYBURT TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN ABDULLAH ERTUĞRUL GÖREVİNE BAŞLADI

Bayburt Tarım İl Müdürlüğüne atanan Abdullah Ertuğrul, göreve başladı. Ertuğrul, Bayburt’ta tarım hayvancılık alanında gelecek nesiller için kalıcı bir eser bırakmak için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Bayburt’un bir tarım ve hayvancılık şehri olduğunu ifade eden Abdullah Ertuğrul, “Bayburt’un kalkınması tarım ve hayvancılığa dayalı sanayi sektörünün oluşmasıyla mümkün olacaktır. Bu hedefler doğrultusunda daha önceden tarım ve hayvancılık alanında başlatılan çalışmaları devam ettireceğiz. Bu çalışmalarımızın yanında zaman zaman çiftçilerimizi ve üreticilerimizi bilgilendirmek için çeşitli programlar düzenlemeyi düşünüyoruz. Bakanlığımızın bölgemizde bu sene başlattığı hayvancılığın geliştirilmesi projesi kapsamında uygulanacak olan yüzde 40 desteğin ilimizde hayvancılığın kalkınmasında önemli ölçüde katkı sağlayacağına inanıyorum. Gerek bu projede gerekse çiftçilerimizin tüm faaliyetlerinde çiftçilerimize her türlü destek ve yardımı yapmaya hazırız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 18:24:01
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 09:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mehmet AĞAR IP: 81.214.73.xxx Tarih : 18.03.2010 21:20:34

Sayın müdür hoşgelmişsin,Yanlız gelir gelmez boş konuşmaya sende başlamışsın , hayvancılığın desteklenmesi projesi projeden başka her şeye benziyor şimdi sen bak bakalım o hayvançılığı geliştirmek için verdiğin %40 destekten kim faydalana bilecek olacak işleri yapaın arkadaşım , bu işin bu şartlarda olmayacağını olamayacağını yanlızca 5 veya 10 tane herkese verirseniz olabileceğinizi sayın tarım bakanınan 21 şubatta bayburt ta söledik kabul edilmedi  250 milyarlık bir öz sermayeden bahsediliyor aloooo.  Okadar parası olan  k..v ..t   daha neden sizinle uğraşsınn.. ???