30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Vali Al yol çalışmalarını inceledi

Bayburt Valisi Kerem Al, Bayburt ile Trabzon il sınırları içerisinde yer alan Uzungöl Beldesi arasında yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Kerem Al, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Bülent Çakar, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, Aydıntepe Kaymakamı Fatih Baysal, Emniyet Müdürü Burhan Gümüş, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Genç ve Meclis Üyeleri Raci Bayrak ve Haşim Çikot, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, Aydıntepe İlçe Meclis Üyesi Ömer Zengin, Demirözü İlçe Meclis Üyesi Ahmet Aydoğdu, Bayındırlık ve İskan Müdürü Ali Dilber'den oluşan heyet ilk önce Aydıntepe Yaylası’nda incelemelerde bulundu.

Daha sonra Karadeniz'in turistik ve cazibe merkezi Uzungöl beldesine gitmek üzere yola çıkan Vali ve beraberindekiler, yol üzerinde bulunan 2300 rakımlı Soğanlı Yayla'sında İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan oteli inceledi. Trabzon İl sınırları içerisinde yer alan Şekersu Yaylası’nda Bayburt İl Özel İdaresi ekiplerinin yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Al, burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Heyet daha sonra Uzungöl beldesine geçti. Heyeti burada Uzungöl Belediye Başkanı Mehmet Nuri Alibeyoğlu bir dinlenme merkezinde misafir etti. Burada bir süre sohbet eden Bayburt heyeti, Uzungöl Belediye Başkanı Mehmet Nuri Alibeyoğlu'nun verdiği yemeğe katıldı. Yemekte Vali Al, ve beraberindekiler Uzungöl Belediye Başkanı Alibeyoğlu ile yapılması düşünülen yol çalışması hakkında görüş alışverişi yaptılar. Daha sonra Uzungöl Belediye Başkanı Alibeyoğlu, Uzungöl' ü gezdirdi.

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Uzungöl Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Nuri Alibeyoğlu, Uzungöl' ün öneminin her geçen gün arttığını, beldede bulunan gölün doğal bir görüntü oluşturduğunu ifade etti. Bir süre daha beldeyi gezen Vali Al ve beraberindekiler, Uzungöl'den ayrılarak yapılması düşünülen Bayburt – Uzungöl yolu üzerinden Bayburt'a geçtiler.

.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 11:21:36
Güncelleme :24 Haziran 2008 Salı 10:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?