3
Mayıs
2024
Cuma
BAYBURT

Vali İpek'ten denetim

Köy yollarına ikinci kat asfaltlama çalışmaları başladı. Bayburt-İspir karayoluna bağlantı yolu olan Tepetarla, Buğdaylı ve Aşağı Dikmetaş köy yollarının bulunduğu 10 kilometrelik alanda başlayan asfaltlama çalışmalarını Bayburt Valisi Hasan İpek yerinde inceledi.

Vali İpek, 2011 yılında tüm köy yollarının asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını, bu yıl ise ikinci kat asfaltlama çalışmalarına başlandığını söyledi.
KÖYDES ödeneğiyle gelen para ve İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla 132 kilometre ikinci kat asfalt yapmayı planladıklarını ifade eden Vali İpek, “Çalışmalarımıza 3 gün önce başladık ve şu ana kadar 6 kilometre ikinci kat asfalt yaptık. İnşallah belirlediğimiz surede bitireceğiz” dedi.

İl Özel İdaresi tarafından standartlara uygun, kaliteli asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Vali İpek, ''2 bin 600 lira ile 132 kilometre yol yapmayı planlıyorduk ama arkadaşlarımın çalışmalarını görünce, bu parayla programı aşarak yüzde 10 daha fazla yol yapacağımıza inanıyorum. Çünkü çalışmaları kendi iş gücümüzle yapıyoruz'' diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2012 Cumartesi 18:16:32
Güncelleme :23 Haziran 2012 Cumartesi 18:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?