30
Nisan
2024
Salı
BAYBURT

Vali Yardımcısı Kara, veda etti

Niğde Vali Yardımcılığı görevine atanan Bayburt Vali Yardımcısı Polat Kara için veda töreni düzenlendi.

Bayburt öğretmenevi salonunda düzenlenen veda törenine Vali Kerem Al, Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Çakar, bürokratlar ve valilik çalışanları katıldı.

20 Ekim 2006 tarihinden itibaren Bayburt Vali Yardımcılığı görevini yapan Polat Kara, yeni görev yerine dostlarından ayrılmanın burukluğunu yaşadığını söyledi.

Vali yardımcısı Polat Kara, "Bayburt’a atandığım zaman bana ‘Bayburt’a bir gelen ağlar, bir de giden ağlar’ demişlerdi. Ben gelirken Türk Bayrağının dalgalandığı bir vatan parçasına geldiğimden ağlamadım, giderken de ağlamıyorum. Ama dostluklarından mutluluk duyduğum insanlardan ayrılmanın burukluğu içinde ayrılıyorum. Bizlere görevimiz anında yardımlarını esirgemeyen tüm Bayburtlulara ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Yardımcısı Polat Kara’ya hizmetleri için teşekkür ederek bir de plaket veren Bayburt Valisi Kerem Al, “Memuriyetin kaderinde vardır, bu tür veda ve ayrılıklar. Özellikle Mülki idare personeli, askeri personel ve emniyet güçleri personelimiz mesleklerinde bu ayrılıklar kaçınılmazdır. Polat bey 2 yıldır Bayburt’ta görev yapmakta olan vatanperver, ılımlı, uyumlu, çalışkan, irdeleyen ve görevini en iyi yapmaya çalışan bir arkadaşımızdır. Polat beye yeni görevinde başarılar diliyorum.”dedi.

Törende Bayburt Belediye Başkanı Bekir Çetin’de yeni görevine gidecek olan vali yardımcısı Polat Kara’ya hizmetleri için teşekkür plaketi verdi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 15:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SALİH CENGİZ--YALOVA IP: 78.179.53.xxx Tarih : 6.09.2008 16:14:44

Dede Korkut şölenleri nedeniyle bulunduğumuz memleketim Bayburt'ta bizlere yakın ilgilerinden dolayı gönlümüzü fetheden sayın vali yardımcımıza birkez daha teşekkür eder,yeni görevinde üstün başarılar dilerim. Ressam Salih Cengiz YALOVA