6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Başkandan şike iddialarına tepki

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Boluspor'da hafta sonu oynanacak Pazarspor karşılaşması öncesi ortaya atılan şike iddiaları, kulüp başkanı Necip Çarıkçı'yı rahatsız etti. 

Boluspor'un bu hafta sonu Pazarspor ile oynayacağı maç öncesinde kamuoyunda, "Boluspor şike yaparak maçı kaybedecek" şeklinde çıkan söylentileri, Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı sert bir dille eleştirdi. Başkan Çarıkçı, geçmiş yıllarda Boluspor'un Adana Demirspor maçında şike yaptığı yönünde çıkan iddialar yüzünden canının yandığını belirterek, "Kim olursa olsun, hiçbir güç bana şike yaptıramaz. Pazarspor maçı ile ilgili olarak son günlerde çıkan spekülasyonların aslı astarı yok. Boluspor Kulübü'nün bir şerefi var. Geçmiş yıllarda Boluspor Kulübü'nün şike yaptığını iddia edenler oldu. Türkiye'de 30 yıl geçse bile bu iddialar halen devam ediyor. Pazarspor maçında yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereği normal maç primi vereceğiz. Takım, sahaya çıkarak en iyi şekilde mücadele edecek" dedi. 

Öte yandan Boluspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Pazarspor karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, Pazarspor karşısında Boluspor taraftarlarına güzel futbol izleterek kazanmak istediklerini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2006 Çarşamba 15:43:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?