3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

'Boluspor'u herkese bırakmam'

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, istifa edeceği yönündeki haberlere sert tepki göstererek, "Boluspor'u herkese bırakmam. Yönetim kurulundaki bir arkadaşım çıkarsa onu sırtımda taşırım" dedi.

Boluspor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Çarıkçı, son günlerde istifa edeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Çarıkçı, "4 yıldan bu yana görevdeyiz. Allah bugünleri bize nasip etti. Boluspor'u nerelerden bugünlere getirdik. Bu sürede görev yapmak kolay olmadı. Bu görev zarfında yorulduğumu 1 yıldan beri arkadaşlarımla paylaşıyorum. Kulüp başkanlığını bırakırsam içimizden bir arkadaşımıza görevi devredeceğim. Arkadaşlarımızın iş durumları ve ailevi pozisyonları uygun olmadığı için şu anda talip çıkmıyor. Boluspor'u yarı yolda bırakmamız söz konusu olamaz. Başkanlığı bırakırken tek amacım, kulübü borçsuz bırakmak. İçimizden birinin göreve gelmesi Boluspor'un menfaatleri için olacaktır" diye konuştu.

Başkan Necip Çarıkçı, bu hafta Diyarbakırspor ile oynanacak karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Artık geçmişe sünger çekelim. Boluspor'u daha güzel günlere getirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Diyarbakırspor maçını kazanarak güzel günlere adım atmak istiyoruz. Taraftarlarımız maça gelerek 90 dakika boyunca takımlarına destek olsunlar. Zor günlerden geçiyoruz. Boluspor camiası her zaman büyüklüğünü göstermiştir. Gazeteci arkadaşlarımdan da gerekli özeni göstererek haber yapmalarını rica ediyorum. Yapılan yanlış haberler kimseye fayda getirmez" dedi.

Taraftarlar arasında birlik ve beraberliği sağlayacaklarını dile getiren Başkan Çarıkçı, "Şu anda iki taraftar grubumuz var. 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği üyeleri çok değerli arkadaşlarımız. Diğer tarafta 'Yarenler' taraftar grubunun oluşturduğu Boluspor Taraftarlar Derneği var. Bu iki grubu bir araya getirerek birlik beraberliği sağlayacağım. Çünkü bu günlerde buna ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın hassasiyetini anlıyorum. Ama taraftarlar bilmelidir ki, Boluspor'u yönetim kurulu yönetir. Taraftarlarımız üzerine vazife olmayan işlere karışmamalıdır. Kaptan Erol Kapusuz olayından sonra benim yanıma gelen bazı kişiler Kapusuz'un hemen gönderilmesini istedi. Bu çok yanlış. Taraftar taraftarlığını yapacak. Taraftar yorum yapamaz" şeklinde konuştu.

Recep Aydoğanlı'nın Boluspor'da görevinin ne olduğu sorusuna ise Başkan Çarıkçı, "Bu arkadaşımız Boluspor'a emek veriyor. Hakkında bazı iddialar var. Kendisi Yönetim Kurulu Üyesi ve transfer komitesinde görevlidir. Yapılan haberlerin art niyetli olduğunu düşünüyorum. Bu arkadaşımız takımımıza emek veriyor. Yapılan transferlerden para aldığı yönündeki haberler beni üzüyor. Çünkü Boluspor'da yapılan her şeyden ben sorumluyum. Bir yanlış varsa başta ben sorumluyum" dedi.

Başkan Çarıkçı'nın basın toplantısında 10 yönetim kurulu üyesi de hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 18:14:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?