3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Köroğlu telafi peşinde

Bank Asya 1. Lig'inde mücadele eden Boluspor'da Teknik Direktörü Serhat Güller, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Giresunspor maçına kendi sahalarında kaybettikleri puanların telafisi için çıkacaklarını söyledi.
Kulüp binasında futbolcular Ömer Çuğ ve Erdem ile basın toplantısı düzenleyen Güller, Giresunspor karşısında hedeflerinin üç puan olduğunu kaydetti.

"Hedefimiz 3 puan, içeride oynayacağımız maçları kazanıp dışarıda ne kadar puan alırsak bizim için artı olacak bunun bilincindeyiz." diyen Güller, sıralamada 8'inci olduklarını, yukarıdaki takımlarla aralarında çok fazla puan farkı bulunmadığını aktardı. 

Güller, puan farkının açılmasını istemediklerini belirterek, şunları söyledi: "Açılmaması içinde deplasmanlardan ekstra puan almamız gerekiyor. İyi bir takımımız var. Bir sıkıntımız yok. Eksik olan bölgelere de transferler yaptık. Yeni yaptığımız transferlerle ilgili anlamsız ve acımasızca eleştiriler var. Özellikle Cem Kargın'ın takıma hiçbir katkı sağlamayacağı ile ilgili antrenmanı bile izlemen yazanlar var. Tamam, antrenman eksikliği var ama herhangi bir sakatlığı söz konusu değil. İşin açıkçası basından biraz destek beklediğimiz yerde, bu desteği göremiyoruz. Diğer transferler Ziya ve Görkem'in de biraz zamana ihtiyaçları var. Aldığımız oyuncuların takıma katkı sağlayacaklarından son derece eminiz. Taraftarımızla, yönetimimizle ve futbolcu kardeşlerimizle iyi bir birlik ve beraberlik içerisindeyiz."

Futbolcu Ömer Çuğ da, geçen Pazar günü kendi sahalarında karşılaştıkları Kartalspor maçında sahanın kötü olmasından yakındı. Çuğ, 2-2 berabere kaldıkları Kartalspor maçında kaybedilen puanların Giresunspor karşısında telafi edeceklerinin altını çizdi. Orta saha oyuncusu Erdem de, Giresunspor maçından üç puanla döneceklerine inandıklarını ifade etti. Erdem, takım içerisinde iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna dikkat çekerek, "Boluspor'un ilk altıya rahat girebileceğini düşünüyorum. Şu anda hak etmediğimiz sıradayız." dedi.

ajanslar
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2008 Perşembe 16:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?