3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Köroğlu Sakarya'ya bileniyor

Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor karşılaşmasının hazırlıklarına devam ediyor.

Boluspor, ligdeki kötü gidişatına Sakaryaspor karşılaşmasında son vermek isterken; Teknik Direktör Serhat Güller, karşılaşmadan mutlak galip ayrılmak zorunda olduklarını söyledi. Sabah antrenmanını Hamam Çayırı'nda gerçekleştiren Boluspor'da sakatlığı bulunan Ömer Çuğ düz koşu yaptı.

Antrenmanda, yaptığı basın toplantısı ile taraftarlardan tepki alan Kaptan Erol Kapusuz'un attığı goller ve hırslı mücadelesi ise gözlerden kaçmadı. Altay karşılaşmasına Murat Uluç ve İbrahim Parlayan'dan yoksun çıkan Boluspor, Sakaryaspor filelerini havalandırmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Serhat Güller, antrenmanda Murat ve İbrahim ile özel olarak ilgilenirken, Kaptan Erol Kapusuz'la da zaman zaman yalnız görüştü.

Futbolcusuna moral veren Güller'in ilgisi sonrasında Erol'un moralinin yerine geldiği de gözlerden kaçmadı. Sakaryaspor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Teknik Direktör Serhat Güller, "Altay karşılaşmasında yediğimiz talihsiz goller sonrası geçtiğimiz haftayı puansız kapattık. Lige verilen arayı iyi değerlendirerek eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Altay karşılaşmasında sakat olan İbrahim ve cezalı durumdaki Murat Uluç Sakaryaspor karşılaşmasında yerlerini alacaklar. Sakaryaspor'u yenmemiz sürpriz olmaz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 16:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?