5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bolu galibiyete kilitlendi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Grup'ta mücadele eden Boluspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

16 puanla grupta namağlup lider durumda bulunan Boluspor, Kartalspor deplasmanını da kayıpsız atlatmak istiyor. Ayak parmaklarındaki nasır nedeniyle tedavisi devam eden Murat Bölükbaş'ın Kartalspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Teknik Direktör Kemal Kılıç, play-off için her karşılaşmadan puanla ayrılmak zorunda olduklarını söyleyerek, Kartalspor maçının hafife alınacak bir deplasman olmadığını söyledi. Kılıç, "Rakibimizle aramızda 6 puan fark var. Ancak Kartalspor iyi bir takım. Dikkatli olmamız gerekiyor. Kaybedeceğimiz puanlar bizi play-off yolunda sıkıntıya sokar. Oyuncularımı devamlı uyarıyorum. Ligin daha başındayız. Hiçbir maçı hafife almamamız gerektiğini devamlı söylüyorum. Kartalspor karşılaşmasında hedefimiz mutlak galibiyet. Bunu başaracak güçteyiz" dedi. 

Basın Sözcüsü Hasan Aksoy ise, Boluspor'un resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Camia olarak kenetlenerek hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Şampiyonluğa inandığımız bu sezonda yapılan bütün eleştirileri dikkate alıyoruz. Futbolcularımızın huzuru için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Futbolcularımızın da aynı inanç ve azimle çalıştıklarından şüphemiz yok. Kartalspor karşılaşmasında taraftarlarımızın da desteğiyle kayıpsız atlatmak istiyoruz. Play-off yolunda kaybetmeye tahammülü olamayan bir ekip oluşturduk. Boluspor kazanmayı arzulayan bir takım" diye konuştu. 

Boluspor, Kartalspor ile hafta sonu oynayacağı karşılaşma için Cumartesi günü İstanbul'a haraket edecek. Boluspor'da tedavisi devam eden Aytek ve ayak parmaklarındaki nasır nedeniyle tedavi olan Murat Bölükbaş dışında sakat bulunmuyor.
iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 15:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?