6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Boluspor Çankırı'ya hocasız gitti

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 3. Grup'ta mücadele eden Boluspor, Perşembe günü oynayacağı Çankırı Belediyespor maçı için Çankırı'ya gitti. 

Teknik direktör Kemal Kılıç'ın ani istifasıyla şok yaşayan Boluspor, Çankırı Belediyespor karşısına antrenör Soner Alp nezaretinde çıkacak. Boluspor'da, kart cezalısı Murat Bölükbaş ile bu hafta yapılan antrenmanlara katılmayan ve menüsküs teşhisi konulan Ömer'in dışında eksik bulunmuyor. 

Boluspor Antrenörü Soner Alp, Kemal Kılıç'ın istifasının takımdaki havayı bozmadığını ve Çankırı Belediyespor karşılaşmasında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Alp, "Boluspor, grubun en güçlü takımı. Bunu da liderlik koltuğunda oturmasıyla gösteriyor. Oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Takımın başında ben olayım veya başkası olsun önemli olan Boluspor'un kazanmasıdır" dedi. 

Boluspor Yönetimi ise teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Yönetim içinde teknik direktör konusunda farklı yorumlar yapılırken, İsmal Taviş isminin ağır bastığı ve görüşmelerin devam ettiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 13:05:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?