6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Boluspor'da iskelet oluştu

Türkiye 2. Futbol Ligi B kategorisi 4. grupta mücadele eden Boluspor, klasman grubu maçlarının hazırlıklarına Antalya'da devam ederken, Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, "Klasman grubu maçlarında futbolcularıma güveniyorum. Benim yüzümü kara çıkartmayacaklarına adım gibi eminim" dedi.

Talihsizce kaybedilen puanlar sonrası play-off maçlarına gidemeyen, halen 2. Lig A Kategorisine yükselme şansını sürdüren Boluspor, klasman gurubu maçlarına hazırlanmaya başladı. Başkan Necip Çarıkçı, henüz hiçbir şeyin bitmediğini, aksine 2. Lig A Kategorisine yükselme şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

Çarıkçı, "Lig başladığında uyum sorunu yaşadık. Son maçlara doğru uyum probleminini aştık. İlk maçlarda takımın yeni olmasından dolayı bir adaptasyon problemi vardı. Sonradan herkesin gördüğü gibi bu uyum sorunu ortadan kalktı. Ama bazı talihsizlikler yaşadık. Elbette bu talihsizlikleri yaşamak istemezdik ama oldu. Bizim ilk senemiz olmasına rağmen iyi bir mücadele sergiledik. Biz bu yıl takımın iskeletini oluşturduk. Takımın yüzde 80'lik iskeleti oluşmuş durumda" diye konuştu.

Devre arası transferde çok dikkatli davranan Yönetim Kurulu, orta saha, forvet ve sol kanata birer oyuncu transfer edebilmek için kolları sıvadı. Fakat transfer konusunda çok dikkatli davranan yönetim boşa para kaybetmek istemiyor. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Çarıkçı, "Bilmediğimiz inanmadığımız adam almayacağız. Maddi imkanlarımızı har vurup harman savuramayız. İstediğimiz standartlara uygun adam bulamazsak hiç transfer de yapmayabiliriz. Bizim için en önemli konu alacağımız oyuncunun bize faydalı olması. Yoksa Boluspor'a gelmek isteyen çok futbolcu var. Teknik heyetimizle birlikte titiz bir çalışma sergileyerek transfer yapacağız" dedi.

Öte yandan, Boluspor, klasman grubu maçlarının hazırlıklarına günde yaptığı çift antrenmanla devam ederken, futbolcuların morallerinin yerinde olduğu ifade edildi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 13:41:15
Güncelleme :17 Ocak 2006 Salı 14:17:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?