6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Pazar maçında olaylar çıktı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Klasman Grubu'nda Boluspor ile Pazarspor arasında oynanan karşılaşmanın son dakikalarında olaylar çıktı. 

Boluspor ile Pazarspor, Bolu Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Boluspor'un 5-3 üstünlüğüyle devam eden maçın 85. dakikasında Pazarsporlu futbolcu Bülent, Bolusporlu futbolcu İsmail'e faul yaptı. Yerde yatan İsmail'e tekme atan Pazarsporlu futbolcu Bülent'e hakem Yıldıran Arslan kırmızı kart gösterdi. Bülent'in kırmızı kart görmesi üzerine Pazarsporlu teknik heyet, yedek futbolcular, sahaya girerek Bolusporlu oyuncular ve hakemle tartışmaya başladı. Pazarsporlu teknik heyet ve sporcular, Boluspor taraftarına el kol işaretleri yaparak, pet şişeleri taraftarların üzerine atmaya başladılar. Bunun üzerine olaylar büyüdü. Hakem Yıldıray Arslan, çıkan olaylar nedeniyle maçı durdurdu. 

Emniyet güçleri sahaya inen Pazarsporlu yöneticileri ve yedek futbolcuları sahadan çıkartmaya çalışırken, Pazarspor teknik direktörü Oktay Çevik şeref tribününde bulunan Boluspor yönetimine küfürler savurdu. Polisin müdahalesiyle olaylar daha fazla büyümeden önlendi.
.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2006 Pazar 22:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fuat IP: 81.215.7.xxx Tarih : 8.05.2006 00:15:35
Pazarsporlu ları kınıyorum.. İnsanlığı öğrenin önce futbolcularınıza insalık öğretin.. Bu maç bizim final maçımız olsaydı eğer. hiç bir futbolcunuz o staddan çıkmazdı.. Dua edin formalite maçıydı.. Gereken cevabı Sahada futbolcu kardeşlerimiz Vermiştir.. Tüm BOLULULURI Selamlarım..Futbolcu kardeşlerimide tebrik ederim..