30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

"Karneni Göster Kitabını Al"

Türkiye İş Bankası, "Karneni Göster Kitabını Al" projesi çerçevesinde Çorumlu öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıttı.


Türkiye İş Bankası Çorum Şubesi Müdürü Osman Nuri Çelik, geçen yıl başlatılan proje kapsamında Türkiye genelinde toplam 1 milyon kitap dağıtıldığını belirterek, banka olarak öğrencilerin karne sevincine ortak olduklarını söyledi.


Çorumlu öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kampanya kapsamında merkez şubelerinde 3 bin, Alaca, İskilip, Osmancık ve Sungurlu şubelerinde de 4 bin olmak üzere il genelinde 7 bin kitabın dağıtımını yaptıklarını ifade eden Osman Nuri Çelik, okuma alışkanlığının önemine dikkat çekti.


"Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler" adını taşıyan kitabın banka görevlilerince karnesini getiren öğrencilere hediye edildiğini belirten Çelik, "Okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasını sağlamak, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak ve bankamızla çocuklar arasında sıcak bir iletişim kurulmasına yardımcı olmak amacıyla, 'Karneni Göster, Kitabını Al' başlıklı bir projemizi hayata geçirdik" dedi.


Başta çocuklar olmak üzere tüm kamuoyu tarafından büyük ilgi gören kampanya ile İş Bankası'nın her yıl Avrupa çapında farklı sektör ve kategorilerde gerçekleştirilmiş iletişim projelerine verilen ve prestijli iletişim ödülleri arasında gösterilen 'Avrupa Mükemmeliyet Ödülü'nü kazandığını hatırlatan Çelik, geleneksel hale getirilmesi planlanan kampanya kapsamında bu yıl, sevilen Türk yazarlarının masal ve öykülerinden derlenen "Yazarlarımızdan Masallar ve Öyküler" başlıklı bir antoloji kitabını
dağıttıklarını sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 14:41:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?