30
Nisan
2024
Salı
ÇORUM

Sungurlu'ya yeni park

Çorum'un Sungurlu Belediyesi tarafından yürütülen 'Yeşil Sungurlu' projesi çalışmaları kapsamında ilçeye yeni bir park yapılacak.

Sungurlu giriş ve çıkışında bulunan bulunan boş alanlar parka çevrilerek oyun grupları yerleştirilip çevre düzenlemeleri yapıtıldıktan sonra ilçe halkının hizmetine sunulacak.

Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri park yapılması planlanan bölgelerde çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Park içerisinde dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun grubu yer alacak. Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılacak. Mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri ve aynı zamanda çocuklarımızın güvenle oyun oynayacağı huzurlu bir ortam oluşturacağız. Park ve yeşil alanların modern şehir yapılanmasının akciğerleri olduğunu vurgulayan Başkan Uzunkaya bu çalışmaların ilçemiz genelinde devam edeceğini, Halka hizmet hakka hizmet düsturundan şaşmadan halkımıza layık olanın en iyisini projelerimiz ve planlarımız dahilinde gerçekleştirmekteyiz" dedi

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2014 Çarşamba 17:37:26
Güncelleme :12 Şubat 2014 Çarşamba 17:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?