3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

100 aracın lastiği kesildi!

Çorum'da park halindeki bir aracın devreye giren alarmı ile uyanan bir vatandaş, aracın başına gittiğinde sokaktaki tüm araçların lastiklerinin kesildiğini fark etti

Çorum Gülabibey Mahallesi Yenidoğan 7. Sokak’ta, otomobilinin alarmının çalması üzerine evinden dışarı çıkan bir vatandaş, aracının iki lastiğinin bıçakla kesilmiş olduğunu fark etti.

Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinde, sokak üzerindeki 20’den fazla aracın lastiğinin kesilmiş olduğu belirlendi.
Gülabibey Mahallesi’nin değişik bölgelerinden de ihbar gelmesi üzerine soruşturmayı genişleten polis, aralarında minibüs ve traktörün de bulunduğu onlarca aracın lastiklerinin kesilip, dikiz aynalarının da kırıldığını tespit etti.

Yapılan araştırmalar sırasında ekipler, Fevzi Çakmak Caddesi 5. sokakta yine park halinde bulunan bir tırın altında gizlendiklerini fark ettiği iki kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan ve isimleri M.C.P. (17) ve E.Ç.B. (17), olduğu öğrenilen şüpheli iki kişinin aşırı derecede alkollü oldukları öğrenildi.

Şüphelilerin yapılan sorgularında ise çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtlarının bulunduğunu belirten yetkililer, söz konusu olayda zarar gören araçların tespitine yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

-Araç sahiplerinin tepkisi-

Olayda zarar gören araçlarda inceleme yapan polis ekipleri, vatandaşları Bahçelievler Polis Merkezi’ne yönlendirerek şikayette bulunmalarını istedi.

Sabah işe gitmek üzere evlerinden çıkarak araçlarının başına giden bazı vatandaşlar, otomobillerinin lastiklerinin kesilmiş ve aynalarının kırılmış olduğunu fark etti.

Otomobiline zarar verilen Abdurrahim Şentürk, olayın sabah saat 04.00 civarında gerçekleştiğini ifade ederek, sokak üzerindeki tüm araçların lastiklerine zarar verildiğini gördüklerini söyledi.

Kadir Boztepe de, sabah işe gitmek için evden çıktığını ve aracının lastiklerinin kesildiğini fark ettiğini belirterek, olayı gerçekleştirenlere tepki gösterdi.
Bu arada bazı vatandaşlar olay yerine lastik tamircisi çağırarak, araçlarının lastiklerini değiştirdiler.

...
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2012 Salı 13:28:47
Güncelleme :25 Aralık 2012 Salı 13:30:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?