5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

13 kişiyi teşhis etti

Çorum’da 23 kişinin tecavüzüne uğradığını öne sürüp ortadan kaybolan ve önceki gün trafik polislerine çirkin parmak hareketi yapan B.A. yakalandıktan sonra Çocuk Şubesi’ne getirildi

Çorum’da 23 kişinin tecavüzüne uğradığını öne sürüp ortadan kaybolan ve önceki gün trafik polislerine çirkin parmak hareketi yapan B.A. yakalandıktan sonra Çocuk Şubesi’ne getirildi. B.A., kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini öne sürüp şikayetçi olduğu 23 kişiden 13’ü ile yüzleştirildi. Genç kızın suçladığı kişiler arasında yer alan Çorum Devlet Hastanesi’nde göz doktoru olarak görev yapan, 3 Kasım 2002 yılındaki genel seçimlerde ise DYP’den 3’üncü sıra milletvekili adayı olan M.K., savcı Harun Kodalak’ın makamında yüzleştirmede hazır bulundu.

Yalan söyleme
M.K., kendisini teşhis eden B.A.’ya "Yalan söyleme" diye tepki gösterdi. Çorum Barosu’na kayıtlı olan ve 23 Mart 2002 tarihinde ara seçimlerde Genç Parti’den Belediye Başkanlığına aday olan R.Ç. de B.A. ile yüzleştirildi. B.A., R.Ç.’yi de teşhis etti. R.Ç., genç kızın bir fuhuş şebekesi tarafından kullanıldığını belirterek, "Tanınmış kişilerden para kopartmak istiyorlar" dedi. Yüzleştirmenin ardından 13 kişi serbest bırakıldı. Suçlananlar arasında bulunan Çorum SSK Hastanesi’nde nöroloji uzmanı F.B. ise 2 ay süreli manik depresif psikoz raporu alıp, kenti terk etti.

çorum
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2004 Cumartesi 10:35:31
Güncelleme :21 Kasım 2004 Pazar 10:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?