3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

17 okula beyaz bayrak

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Çorum'da yapılan denetimler sonucunda tespit edilen en temiz okullara, düzenlenen törenle ''Beyaz Bayrak'' ve plaket verildi.

Çorum'da Beyaz Bayrak almak için müracaat eden 24 okuldan 17'si Beyaz Bayrak ve pirinç levha almaya hak kazandı. Beyaz Bayrak ve pirinç levhasını almaya hak kazanan Laçin Lisesi'nde düzenlenen törene Çorum Valisi Mustafa Toprak, Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Köksal, Sağlık Müdürü Dr. Fikret Purtul, kurum ve okul müdürleri ile öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan törenin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Fikret Purtul'dan sonra kürsüye Vali Mustafa Toprak geldi. Vali Toprak, okullarda temizlik ve hijyen konusuna vurgu yaparak, bu konuda gerekli çalışmaların titizlikle yürütülmesi gerektiğini söyledi.

Vali Toprak, geleceğe hazırlanan gençlerin bilgi birikimlerinin sağlıklı bir şekilde de oluşturulması için gençlere sağlık konusunun iyi anlatılması gerektiğini kaydetti. Yapılan konuşmalar sonrasında temizlik ve hijyen denetimlerinden başarıyla geçen 17 okul arasındaki Laçin Lisesi'ne Beyaz Bayrak ve plaket verildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 19:06:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?