5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

17 yaşındaki gence fiili livata!

OSMANCIK'TA FİİLİ LİVATA İDDİASI

Çorum'un Osmancık ilçesinde küçük yaşta bir çocuğa fiili livata da bulunduğu iddiasıyla bir kişi tutuklanarak cezavine gönderildi.

Yaklaşık 6 ay önce bir firmadan otomobil kiralayan A.G.(17) kiraladığı araç ile kaza yaptı. A.G. kiraladığı otomobilin teslim günü geldiğinde firmaya giderek yaptığı kazayı firma sahibine anlattı.

Kazanın ardından oluşan hasar için 300 TL para talep eden firma sahibi A.K., çocuğa boş bir senet imzalattı. İlerleyen zaman içerisinde 300 TL olan senedinin 3 bin TL olarak talep edildiği ve sürekli tehdit aldığı iddiasında bulunan A.G. baskılara dayanamayarak Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek reşit yaşta olmadığını ancak imzaladığı boş senet ile alacaklısının kendisine ne gibi zararlar vereceğini sordu.

Emniyette başından geçenleri tedirgin ve korku dolu ifadelerle anlatan A.G.'nin tavırlarından şüphelenen polisler araştırmayı derinleştirdi. İçinde bulunduğu durumu utanarak anlatan A.G., borcundan dolayı A.K.'nın kendisini sürekli tehdit ettiğini ve bir gün kendisini Küçük Sanayi Sitesi'nin önünde buluşmaya çağırdığını, oradan da Belkavak köyü eski yerleşim alanı tarafında ormanlık bölgeye götürerek elindeki sopa ile birkaç sefer vurduğunu ve soyunmasını istediğini söyledi.

A.K. tarafından zorla çırılçıplak soyundurulduğunu belirten A.G., şahsın kendisine ya borcunu ödemesi gerektiğini ya da fiili livatada bulunacağını söylediğini iddia etti. A.K.'nın kendisine fiili livata girişiminde bulunduğu sırada itiraz ederek şahsı itekleyerek kaçmaya çalıştığının dile getiren A.G., ancak başarılı olamadığını belirtti.

Çocuk, şahsın kendisini yakalayarak sopayla darp ettiğini, ardından şiddet kullanarak cinsel isteğini gerçekleştirdiğini belirterek, iç çamaşırının ise ormanlık alana atıldığını bildirdi.

Bunun üzerine geniş çaplı bir inceleme başlatan Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, belirtilen bölgede araştırma yaptı. Ormanlık alana atılan iç çamaşırını alan ekipler, çamaşır üzerindeki sperm izlerinin A.K.'ya ait olup olmadığını tespit etmek amacıyla Adi Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polisler tarafından gözaltına alınan A.K.'nın ise, sorgulamasında olayı itiraf ederek doğruladığı bildirildi. Adli makamlara sevk edilen zanlıyı, Nöbetçi mahkeme "Hürriyeti Tahdit ve küçük yaştaki çocuğun nitelikli cinsel istismar" suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

OSMANCIK'TA FİİLİ LİVATA İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 15:38:05
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 17:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?