2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

21 saat sonra bulundu

KAYIP ÇOCUK 21 SAAT SONRA BULUNDU

Çorum'un Sungurlu ilçesinde kaybolan 2 yaşındaki çocuk, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 21 saat süren çalışma sonucu bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aşağıfındıklı köyünde oturan Serpil ve Murat Çırakoğlu'nun 2 yaşındaki kızları Betül Çırakoğlu, 13 Mayıs'ta öğlen saatlerinde annesinin tarlada mercimek yolduğu sırada oyun oynarken birden gözden kayboldu. Ailesi ve köylüler tarafından yapılan aramaya karşın Betül'ün izine ulaşılamadı. Bunun üzerine jandarmaya bilgi verildi. Jandarma ekipleri, Çorum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü ve Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gece saat

24.00'a kadar yapılan aramalarda bir sonuca ulaşılamadı. Bugün sabah 05.00 sıralarında Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün oluşturduğu 35 kişilik özel ekibinde katılımı ile yeniden başlayan arama çalışmaları sonunda Betül Çırakoğlu, 21 saat sonra köyüne 1 kilometre uzaklıktaki dere kenarında çıkmaya çalışırken Çorum İl Emniyet Müdürlüğü'nün oluşturduğu özel ekip tarafından bitkin halde bulundu.

Ailesine teslim edilen Betül'ün, geceyi dere kenarında geçirdiği anlaşıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Betül'ün durumunun iyi olduğu ve sadece bir kene tarafından ısırıldığı bildirildi.

Küçük çocuğun babası Murat Çırakoğlu ile annesi Serpil Çırakoğlu, herkesin Betül'ü bulmak için seferber olduğunu belirterek, "Herkesten Allah razı olsun" dedi.

KAYIP ÇOCUK 21 SAAT SONRA BULUNDU
KAYIP ÇOCUK 21 SAAT SONRA BULUNDU
KAYIP ÇOCUK 21 SAAT SONRA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2011 Perşembe 12:36:03
Güncelleme :14 Temmuz 2011 Perşembe 16:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?