9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

29 konut için kura çekilişi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Celil Kırı mevkiine yaptırılıp satışa sunulan ve boş kalan 29 konut için kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ 2. ve 3. Bölge'de bulunan 3 alt gelir grubu, 26 yoksul grubu konutları için gerçekleştirilen kura törenine TOKİ Proje Sorumluları Hüseyin Çelik, Volkan Metin, Belediye Başkan Yardımcısı Saim Balcı ve 2. Noter yetkilileri katıldı. Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen kura töreni noter yetkililerinin huzurunda gerçekleştirildi.

Kura çekilişi hakkında bilgi veren TOKİ Proje Sorumlusu Hüseyin Çelik, Çorum TOKİ konutları çerçevesinde alt gelir için 3, yoksul grubu için 26 dairenin sahiplerini belirlemek amacıyla kura çekilişi gerçekleştirildiğini belirtti. Alt gelir grubunda bulunan 3 daire için 178, yoksul gurubunda bulunan 26 daire için ise 57 başvurunun bulunduğunu açıklayan Çelik, 29 talihlinin dışında kalan çok sayıda vatandaşı da ev sahibi yapmak için çalışacaklarını kaydetti.

Düzenlenen törende, başvuranlar arasında bir gazinin yer aldığını belirten Çelik, kural gereğince başvuruda bulunan Çorumlu Gazi Kadir Canyak'ın kuraya katılmayacağını, bu nedenle alt gelir grubuna müracaat eden Canyak'a 3 daireden birinin kurasız olarak verileceğini söyledi.

Gazi Kadir Canyak'ın dairesini ise Belediye Başkan Yardımcısı Saim Balcı yaptığı kura çekilişi ile belirledi. Üç dairenin bulunduğu alt gelir grubunda daire sahibi olan vatandaşların isimleri şu şekilde: Gazi Kadir Canyak, Sevil Kuyumcu, Mehmet Şenocak. Alt gelir grubunun yedekleri ise Cengiz Kurak, Güldane Kabadan oldu.

26 dairenin bulunduğu yoksul grubunun talihlileri ise Bilal Ülgür, Yusuf Üzüm, Nezaket Çağlar, Serdar Damar, Cevale Ilık, Dilek Şam, Sedef Canbolat, Nurten Patlak, Neziha İnan, Mustafa Akar, Mehmet Özkaya, Elif Atak, Yasin Tekeci, Mahmut Çetin, Erdal Eken, Şükran Öztürk, Pamuk Sarı, Hasan Kaya, Güngör Tomaç, Münevver Ceylan, Güldane Şahin, Züleyha Bilgin, Fatma Demir, Murat Kalkan oldu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 17:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?