5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

5 ayrı kaza: 3 ölü, 12 yaralı

Çorum'da meydana gelen 5 ayrı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı.

Ankara istikametinden Çorum istikametine gitmekte olan Erol Çopur yönetimindeki 06 K 8072 plakalı otomobil Asarçık köyü yakınlarında sürücünün virajı alamaması üzerine köprüden aşağı takla attı. Kazada araçta yolcu olan A.Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü E.Ç. ve otomobilde yolcu olarak bulunan M.E.Ç., H.Ç. ve S.O.Ç. yaralandı.

Çorum-Ortaköy karayolunda meydana gelen kazada ise 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Ortaköy'den Çorum istikametine gitmekte olan S.P. yönetimindeki 19 KK 997 plakalı otomobil, Fındıklı köyü yakınlarında virajı alamayarak şarampole uçtu. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan E.A. olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü S.P., F.P., E.A., Y.T.A. ve E.A. ise yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Ortaköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada yapılan ilk müdahalelerinin

ardından Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan E.A.'nın da Çorum Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Çorum-İskilip karayolunda meydana gelen diğer bir kazada ise 2 kişi yaralandı. M.S. yönetimindeki 19 FH 502 plakalı otomobil Çorum-İskilip karayolunun 11. kilometresinde sollama yaptığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü M.S. ve yanında bulunan eşi F.S. yaralandı.

Çorum-Samsun karayolunun 8'nci kilometresinde ise Y.A. yönetimindeki 19 NA 361 plakalı traktör sollama yaptığı sırada yaparak karşı yönden gelen L.S. yönetimindeki 19 HF 456 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen traktör Samsun istikametine gitmekte olan D.I. yönetimindeki 19 AN 997 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kazada traktör sürücüsü Y.A. ve traktörde yolcu olarak bulanan E.D. yaralandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 19:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?