3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

80'inde ikinci bahar!

Çorum'da 86 yaşındaki Kamil Kanıcı ile 80 yaşındaki Dönsün Orhan nikah masasında hayatlarını birleştirdi, evlilik cüzdanı 80 yaşındaki geline verildi

 Kısa süre önce tanışan Osmancık’ta yaşayan Kanıcı ile Orhan’ın nikahları Osmancık Belediyesi Nikah Dairesi’nde evlendirme memuru Cengiz Taşkıran tarafından kıyıldı.

Çiftin çocuklarının da katıldığı nikah töreninde, imzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanı 80 yaşındaki gelin Dönsün Orhan’a verildi.

Nikah sırasında heyecanlı olduğu gözlenen 86 yaşındaki damat Kanıcı, eşini kaybettikten sonra uzun süre yalnız yaşadığını ve hayatını birleştirecek bir eş bulmak için çok dua ettiğini söyledi.

Dualarının kabul olduğunu ifade eden Kanıcı, "Allah’tan hayırlı birisiyle evlenmeyi diliyordum. Dönsün hanımı yolda gördüm. Çocuklarımız devreye girerek evlenmemiz için gerekli hazırlıkları yaptılar. Mübarek bir ayda nikahımız kıyıldı. Çok mutluyum" dedi.

Evlendirme memuru Taşkıran da ramazan ayında nadir olarak nikah kıydıklarına dikkati çekerek, "Ramazan ayının ilk nikahını kıydık. Evlenmek isteyenlere her zaman kapımız açık" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2012 Pazar 18:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?