5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

90. yıla büyük coşku

ÇORUM'DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik öve Çocuk Bayramı Çorum'da büyük bir coşkuyla kutlandı.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumundaki kutlamaları Vali Mustafa Toprak, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Eyüp Bölük, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, daire müdürleri, askeri yetkililer ve vatandaşlar izledi. Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, "Bugün sahip olmakla iftihar ettiğimiz Milli hakimiyet ve Cumhuriyetimizin kolay kazanamadığını hepimizin bilmesi ve bu emanetlere sahip çıkmanın bir borç olduğunu hatırlatmak isterim. Çevremizdeki yaşanan acı olaylar henüz millet olamamanın ve milli egemenliğini

kazanamamış olmanın birer sonucudur. Sevgili öğrenciler sizler taze bahar dalları gibi hızla büyüyecek ve milletimizi layık olduğu medeni dünyanın seçkin bir üyesi olması için çalışacaksınız. Çünkü çalışmaktan başka bir yol yok ve çalışkan olmaktan başka bir şeye de ihtiyacımız yok. Türk çocuğu atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır. Ve tarihimizi tanıdıkça kendinize olan güveniniz artacaktır" dedi.

Girgin'in konuşmasının program günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasıyla devam etti. Kutlamalar ödül töreni, halk oyunları ve öğrenci gösterilerinin ardından sona erdi.

ÇORUM'DA 23 NİSAN COŞKUSU
ÇORUM'DA 23 NİSAN COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 17:39:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 12:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?