3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Aday adayından ilginç vaat

Çorum'da AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan İlyas Damar, seçimi kazanması halinde vatandaşları sabit telefonda aylık 1.5 YTL'ye sınırsız görüştüreceği vaadinde bulunarak, konuşmak için değil icraat için başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Yerel seçimler öncesi siyasi partilerin başkan aday adayları arasında sıkı bir çekişme yaşanırken, aday adayları, aday gösterilmek için projelerini ortaya koyuyor. Bazı adayların vaatleri ise vatandaşları ümitlendirirken, adayların projelerini nasıl gerçekleştireceği merak ediliyor.

AK Parti Çorum Belediye Başkan aday adaylarından İlyas Damar, daha önce hafif raylı sistem, ücretsiz arsa, yeni otoparklar, yoksula bedava içme suyu gibi projelerini kamuoyuna duyururken son olarak ise vatandaşlara sabit telefonda 1.5 YTL'ye sınırsız görüşme imkanı sağlayacağını açıkladı. Projeyi Türk Telekom yetkilileri ile paylaştığını anlatan Damar, kurulacak sistem ile ucuz iletişimi hayata geçireceklerini ifade etti.

Belediye ve Türk Telekom'un ortak bir sistem kuracağını dile getiren Damar, "Türk Telekom'a bağlı olan sabit telefonlarla aylık sadece1.5 YTL'ye sınırsız görüşme yapılacak. Vatandaşlara bu iletişim kolaylığını temin edeceğiz. Başta inandırıcı gelmeyebilir ama bu çok güzel bir hizmet olacak" dedi.

'Ben projelerin adamıyım'' diyen Damar, "Biz Belediye Başkanı seçilmemiz halinde Çorum'da gerçekleştireceğimiz projeler ile Çorum'u modern bir kent haline getireceğiz ve insanlarımız rahat bir hayat yaşayacaklardır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 22:53:22
Güncelleme :28 Aralık 2008 Pazar 23:03:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa bulkar IP: 88.227.247.xxx Tarih : 4.01.2009 09:32:48

nasıl yapacaksın aday efendi bazen insanlar ne konsutuklarını bılmıyor