7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

ADD bölge toplantısı yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) bölge toplantısı, Çorum'da Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. 

Çorum, Amasya, Çankırı, Tokat ve Yozgat illerini kapsayan bölge toplantısına ADD Genel Başkan Yardımcısı Ali Özcan, Genel Sekreter Hüseyin Emre Altınışık, ADD Amasya Şube Başkanı Ömer Cengiz, Çankırı Şube Başkanı Ş. Sami Yıldırım, Tokat Şube Başkanı Şahin Bozkurt, Yozgat Şube Başkanı Hülya Kılıçarslan, Çorum Şube Başkanı Yılmaz Köse, Sungurlu İlçe Başkanı Cemalettin Duyan, Osmancık İlçe Başkanı Mehmet Gökel, Ortaköy İlçe Başkanı Menderes İspir, Mecitözü İlçe Başkanı Şahin Kaçar, Kargı İlçe Başkanı Yuşar Uzun ve Aydıncık, Erbaa, Gümüşhacıköy, Merzifon, Niksar, Saraykent, Sorgun, Turhal, Taşova ve Zile İlçe Başkanları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, ilk olarak ADD Çorum Şube Başkanı Yılmaz Köse genel bir değerlendirme konuşması yaptı. Köse, Atatürk ilke ve inkılaplarının sonuna kadar koruyucusu olacaklarını kaydetti. 

Daha sonra söz alan ADD Genel Başkan Yardımcısı Ali Özcan, Atatürkçüler'in hiçbir zaman sızlanmayan, şikayet etmeyen kişiler olması gerektiğini ifade ederek, Atatürkçüler'in mücadele eden, hırslı insanlar olması gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından bölge toplantısı, basına kapalı olarak devam etti.
iha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2006 Pazartesi 10:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?