2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Ahşap ev alevlere teslim oldu

Çorum'un Osmancık ilçesi Alibeyköyü'nde ahşap bir ev tamamen yandı.

Osmancık ilçesine bağlı Alibeyköyü'nde Cafer Eken'e ait iki katlı ahşap evde elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede büyüyerek evin tamamını sardı. Evden güçlükle çıkan Eken ailesi canlarını kurtarırken, ev eşyaları evleri birlikte tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Köylülerin olayı jandarma ve itfaiyeye bildirmesinin ardından ilk olarak olay yerine Osmancık İtfaiye Müdürlüğü ekibi geldi. Osmancık'a 50 kilometre uzaklıkta olan Alibeyköyü'ne gelen İtfaiye ekiplerinin yaptıkları çalışmalara rağmen iki katlı ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Evi yanan Cafer Eken, yanan evine yaşlı gözlerle bakarken, tüm eşyaları yanması nedeniyle çaresizlik içerisinde kendisine uzanacak bir yardım eli bekledi.

Köy Muhtarı Şerafettin Demir, Cafer Eken'in evinde meydana gelen yangının kendilerini üzdüğünü belirterek, Eken ailesine yardım yapılabilmesi için çalışmalara başladıklarını belirtti. Demir, durumu Kaymakamlık ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ileterek, mağdur ailenin mağduriyetinin giderilmesi konusunda destek isteyeceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?