30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

AKP adayından karanfilli tanıtım

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, seçim çalışmalarını halkla kucaklaşarak sürdürdü. Gazi, İnönü ve Osmancık Caddesi'nde vatandaşlara karanfil dağıtan Külcü, "Çorum için ele ele" sloganı ile destek istedi.


AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, cadde boyunca vatandaşlardan yoğun ilgi bulurken, vatandaşlarla sohbet ederek destek istedi.
Külcü'nün halkla buluşma gezisine Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Cahit Bağcı ve Ahmet Aydoğmuş ile İl Başkanı Nihat Akar ve kalabalık bir partili grup eşlik etti.
''Değişimin Gücü'' sloganı ile seçim startını veren Muzaffer Külcü, riyadan ve halkı kandırmaktan uzak duracağını belirterek, "Benim amacım Çorum'a hizmet etmek ve halkımın yüzünü güldürmek, gerisi önemli değil. Çorum'da geleceğin ilini şekillendirmek için halkımın içerisinde halkımızla omuz omuza vererek çalışmamızı sürdüreceğiz. Biz inanıyoruz, gelin siz de inanın ve AK kadrolarla Çorum'u birlikte yönetelim" dedi.

MUZAFFER KÜLCÜ'YE YOĞUN İLGİ
Caddede karanfil dağıtan Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla sohbet eden Külcü, gördüğü çocukları severek karanfil verdi.


''Geleceğimizin emanetleri çocukları iyi koruyalım ve onların geleceği için birlikte çalışalım'' diye konuşan Muzaffer Külcü, "Biz değişimden yanayız ve geleceğimizi değişim projelerimiz ile şekillendireceğiz. Biz halka yapılması imkansız vaatler vermiyoruz. Biz halkımıza yıllardır vaat vermedik bugün de vermeyeceğiz. Biz yapacağımız işleri söylüyoruz ve arkasından da yaptıklarımızı halkımıza anlatıyoruz. Biz halkımıza yalan söylemedik ve yaptıklarımızı da halkımız çok iyi biliyor ve görüyor" şeklinde
konuştu.

VEKİLLERDEN TAM DESTEK
Muzaffer Külcü ile kol kola vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Cahit Bağcı ve Ahmet Aydoğmuş ile İl Başkanı Nihat Akar, "Genel idare ile yerel idareyi birleştirelim. Çorum üzerinde olan uçağın kanadını kırmayalım. Uçağımız Çorum'a hayır, hizmet ve bereket getiriyor. Rotamız yüzyılın Çorum'u'' mesajı verdiler

KADINLAR KÜLCÜ'YE SAHİP ÇIKTI
Halkla kucaklaşma turunda AK Partili kadınlar Külcü'yü yalnız bırakmadı. Yaklaşık 100 civarında partili kadın seçim turu boyunca halka karanfil dağıtarak Külcü'ye destek oldular.
Kadınlar seçimlerde ön planda olacaklarını belirterek, "Seçimlerin kaderini kadınlarımız belirleyecek ve biz kadınlar da Muzaffer Külcü'nün yanındayız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 17:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?