7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

AKP İl Başkanı'nın aracına saldırı

AKP Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'ın otomobiline yönelik yapılan saldırıda, otomobil büyük zarar gördü. 

Edinilen bilgiye göre, seçim çalışmaları için Kargı İlçesi'ne giden Başkan Karadağ, 06 GHL 30 plakalı Wolkswagen Bora marka otomobilini, yıkatmak için bir benzin istasyonuna bıraktı. Otomobil, gece saatlerinde bir partili tarafından benzin istasyonundan alınarak Karadağ'ın Karakeçili Mahallesi'ndeki evinin önüne park edildi. Geç saatte evine gelen ve sabah saatlerinde komşularının haber vermesi üzerine dışarı çıkan Karadağ, otomobilinin 4 lastiğinin patlatıldığını, sol aynasının kırıldığını, ön camının çatlatıldığını ve kaportanın da çizildiğini belirledi. Karadağ'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, otomobil üzerinde parmak izi araştırması yaptı. Polis ekiplerinin incelemeleri sırasında basın mensuplarına bir açıklamada bulunan AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 1 Temmuz'da yapılacak İl Başkanlığı seçimleri öncesi böyle bir olayın yaşanmasının kendisini üzdüğünü söyledi. Karadağ, ''Seçim, her şey demek değil. Cumartesi günü yapılacak seçimleri, ölüm-kalım meselesi haline getirenler var'' diye konuştu. 

Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinden önce de otomobiline zarar verildiğini ifade eden Karadağ, ''Seçimlerde aday olmamam yönünde çeşitli telefonlar da aldım. Ama bunların hiçbirine aldırış etmedim'' ifadelerini kullandı. 

Öte yandan, olayın ardından AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Kaya ve bazı partililer, Karadağ'ın evine gelerek geçmiş olsun dileğinde bulundu.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 22:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?