5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Alaca'ya SGK Merkezi açılıyor

ALACA'YA SGK MERKEZİ AÇILIYOR

Çorum Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Osmancık ve Sungurlu ilçelerinin ardından Alaca'ya da şube açacak. Alaca ilçesine kurulması planlanan Sosyal Güvenlik Merkezi için yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Yer tahsisi noktasında yaşanan sorunun çözüme kavuşturulmasının ardından SGK İl Müdür yardımcıları Enver Yıldız ve Mehmet Bekar ilçeye gelerek Alaca Kaymakamı Şahin Arsal ve Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ile İlçe Müftülük binasında incelemelerde bulundular. SGK yetkilileri İlçe Müftülüğü zemin katındaki işyerinin SGK şubesi olabileceğini kararlaştırdılar. Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan SGK Alaca Şubesi ile ilçe halkı SGK Genel Müdürlüğü'ne doğrudan bağlı olarak tüm işlerini

Alaca'da yapabilecekler.

SGK'nın Alaca'ya açacağı şubenin ilçe açısından önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, "Vatandaşlarımız bugüne kadar SGK işlemleri için Çorum'a gidip geliyorlardı. Bu da büyük bir zaman kaybına sebebiyet veriyordu. Artık, ilçeye açılacak olan şube ile Çorum'a gidip gelmelerine gerek kalmayacak. Hızlı bir şekilde işlemlerini yapmanın rahatlığını yaşayacaklar" diye konuştu.

ALACA'YA SGK MERKEZİ AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 14:11:03
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 15:20:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?