8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Albaraka Türk Çorum'a şube açtı

Albaraka Türk, 63. şubesini Çorum'da hizmete açtı. 

Açılışa Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, İl Müftüsü Dursun Kaplan, Kızılırmak Holding Başkanı ve Fazilet Partisi Yozgat eski Milletvekili Hüseyin Garagöz, Sağlık İl Müdürü Fikret Purtul, Çorumgaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı, Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Adnan Büyükdeniz ve çok sayıda davetli katıldı. 

Açılışta konuşan Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Büyükdeniz, Çorum'un ekonomisi sanayileşme potansiyelini uzun yıllar boyunca diri tutmuş ve sanayi alt yapısını geliştirme becerisini göstermiş illerden birisi olduğunu söyledi. Büyükdeniz, "Bizler bu güzide şehre, Albaraka Türk hizmet anlayışını getirmeyi amaçlıyoruz. Albaraka Türk olarak, bugüne kadar 'söylediğimiz gibi olmak' ve 'olduğumuz gibi görünmek' taahhüdümüze bağlı kalacağız" dedi. 

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz ise ülke ekonomisi düşünüldüğünde finans ve bankaların Çorum'da şube açmasını doğal karşıladığını belirtti. Atlamaz, "Çorumlu sanayici ve iş adamları, 'Anadolu Kaplanları' olarak ekonomide lokomotif hale gelmiştir. Çorum'daki potansiyel nedeniyle finans kuruluşlarına ihtiyaç vardır. Albaraka Türk'ün Çorum'da büyük bir açığı kapatacağını düşünüyorum" diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Albaraka Türk Çorum Şubesi, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, İl Müftüsü Dursun Kaplan, Kızılırmak Holding Başkanı Ahmet Ahlatçı ile Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Adnan Büyükdeniz tarafından kurdele kesilerek hizmete başladı.
iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 16:56:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?