25
Nisan
2024
Perşembe
ÇORUM

Alkol ölüm getirdi

Çorum'da, birlikte aşırı derecede alkol alıp komaya giren 3 kişiden biri hayatını kaybetti. 2 kişinin hastanedeki tedavileri ise sürüyor

Olay, Çorum’un Sungurlu İlçesi Diğ Çayı yakınlarında meydana geldi. Bölgedeki düğünlerde davul- zurna çalarak geçimlerini söğlayan 40 yaşındaki Şahin Sarma, 39 yaşındai Bekir Tuğurman ve 36 yaşındaki Cuma Sülünoğlu, çay kenarında piknik yaparken aşırı derecede alkol aldı.

Alınan aşırı alkol sonucu Bekir Tuğurman ve Cuma Sülünoğlu, baş dönmesi ve mide bulantısı ile birlikte kendilerinden geçip bayıldı. Bu sırada arkadaşlarını yerde hareketsiz gören ve bilinci açık olan Şahin Sarma, ikisini de otomobile bindirip Sungurlu Devlet Hastanesine götürdü.

Sarma da hastanede kendinden geçti. Yapılan kontrollerde üçünün de aşırı alkolden zehirlendikleri tespit edildi. Durumları ağır olduğu için Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak 5.14 promil alkollü olduğu tespit edilen Cuma Sülünoğlu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

4.18 promill alkollü olan Bekir Tuğurman ve 1.18 promil alkollü Şahin Sarma’nın ise yoğun bakım ünitesine tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Polis, üç kişinin alkol aldığı yerde yaptığı incelemede çok sayıda votka şişesi buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

..
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2013 Çarşamba 09:33:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ümit sarman IP: 78.185.253.xxx Tarih : 30.05.2013 14:34:39

ben şahin sarmanın yeğeniyim bu olay hakkında yazılan haberin hepsi yalandan başka birşey değil olayın aslını bilmiyorsunuz  nerden uyduruldu bu şekilde yazıldı anlamış değilim ilk olarak  şahin sarman yaş 39 cuma sülünoğlu yaş 45 bekir doğurman yaş 37 şahin sarmanın şöförlüğü ve araçı yok içtikten sonra yürüyerek eve gitmişler cuma sülünoğlu sabaha karşı hastaneye götürülmüş sabah saat 9 da ölmüş şahin sarman la bekir doğurman sabah saat 11 gibi hastaneye götürülmüş doktorun verdiği serum ve iğneden sonra baş dönmesi ve ağzına köpük birikmesi ile yere düşerek gözlerim görmüyor demişler sonra çorum devlet hastanesine sevk olmuş  şahin sarmanla hastanedeyken telefonda konuştum birşeyim yok hastaneye geldim dedi cuma sülünoğlu 3 tane küçük pet şişe içersinde votka diye birşeyler getirmiş içtikleri bu ama cuma sülünoğlu öldü şahin sarman öldü bekir doğurman yaşıyor bu içkinin nerden alındığını 3 de biliyordu pet şişeleri kahveden oyun oynadıktan sonra bekir doğurman almış diğer arkadaşları pet şişeleri ne yapacaksın dediğinde işimiz var diyerek kahveden çıkmışlar  ama hiç bir devlet adamı polis veya savcı bunları nerden aldınız ne oldu ne içtiniz diye bekir doğurmana birşey sormadı çinayet gibi bir olay iki kişi öldü olay kapandı olayın aslı budur.