5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Amcasının bakkalını soydu

ARKADAŞLARIYLA AMCASININ BAKKALINI SOYDU

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir çocuk arkadaşlarıyla birlikte amcasının sahibi olduğu bakkalı soydu.

Hırsızlık babanın polise çocuğunun kayıp olduğunu bildirmesi üzerine ortaya çıktı. Hırsızlık zanlısı iki çocuk olayı ayrıntılarıyla anlatırken olayı organize eden 1 kişinin daha yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çorum'da yaşayan Şerif K., oğlu R.K.'nın(17) 1 haftadır kayıp olduğunu belirterek, çocuğunun arkadaşı A.U. ile Osmancık Koyunbaba Mahallesi Vatan Caddesi Karkın Sokak yaşayan dedesinin yanında olabileceğini söyledi. Verilen adrese giden polis ekipleri her iki çocuğun da burada olduğunu tespit etti. Polislerin eve gelmesiyle birlikte kaçmaya başlayan R.K. ve A.U. kısa süreli kovalamacının ardından yakalandı.

Ailelerine teslim edilmek üzerine polis otosuna bindirilen çocukların ceplerinden çıkardıkları sigaraları sürücü koltuğunun altına atmaları ve dikkat çekici davranışlarda bulunmaları üzerine polis, her iki çocuğun başka bir suça karışmış olabilecekleri ihmali üzerine ifadelerine başvurdu.

Polis merkezindeki sorgusunda R.K.'nın neden kaçtığı sorusuna çelişkili cevaplar vermesi ve emniyet güçlerini oyalamaya yönelik tavırlar sergilemesi üzerine polis ekipleri araştırmayı derinleştirdi. K. soyadından yola çıkan polis, 2 gün önce ilçede esnaflık yapan Arif K.'ya ait bakkalın soyulduğunu tespit etti.

Polis merkezinde çapraz sorguya alınan çocukların, 2 gün önce Arif K.'ya ait bakkala girerek çeşitli markalarda sigara, çikolata ve bisküvi çalanların kendileri olduğunu ve yanlarında Hüseyin C.(18) isimli bir kişinin daha olduğunu itiraf ettikleri bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen yaşı küçük çocuklar burada ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Çorum'da yaşadığı ve bakkal hırsızlığını organize ettiği öne sürülen Hüseyin C.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

ARKADAŞLARIYLA AMCASININ BAKKALINI SOYDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 10:44:02
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 14:14:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?