3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Anne, hani beni mezun edecektin

Öğretmeni de olan annesi Süheyla Öztürk’ü kalp krizi sonucu kaybeden Hazal Öztürk’ün bu sözleri, cenaze törenine katılan herkesi ağlattı.

Çorum’da Merkez Bahçelievler İlköğretim Okulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan 49 yaşındaki üç çocuk annesi Süheyla Öztürk, geçen cumartesi günü doğum gününü kutlamak için hazırlık yaparken kalp krizi geçirdi. Süheyla Öztürk, aynı okulda öğretmen olan eşi Ali Ekber Öztürk tarafından hemen Çorum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Yoğun Bakım Ünitesi’nde yaşamını kaybetti.

Süheyla Öztürk’ün ölüm haberi ailesini ve eğitim camiasını yasa boğdu. En çok ağlayanlardan birisi de 10 yaşındaki kızı Hazal’dı. Hazal hem annesini, hem de öğretmenini kaybetmenin verdiği acıyla bir yandan ağlayıp bir yandan da, "Anne hani beni mezun edecektin? Hani yılbaşını birlikte kutlayacaktık? Anne bizi bırakma, ne olur geri dön" diye konuşması herkesi duygulandırdı. Baba Öztürk ise girdiği şoktan yakınlarının tesellisine rağmen bir türlü çıkamadı. Merkez Bahçelievler İlköğretim Okulu’nda 4/B sınıfının öğretmenliğini yapan Süheyla Öztürk’ü son yolculuğunda meslektaşları ve "çocuklarım" dediği öğrencileri yalnız bırakmadı. Meslektaşları peşinden, "Hocam bu size yakışmadı. Böyle bırakıp gitmek yoktu" diyerek üzüntülerini dile getirirken, okulu da siyah kurdele ve fotoğraflarıyla donattılar.

Hürriyeü
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 09:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?