3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Artık aileler de parka gidecek

Çorum Park ve Bahçeler Müdürlüğü Çorum’da bulunan park ve bahçeleri bakım ve onarıma alıyor.

Çorum’un en büyük aile parkı olan Hıfzıveldet Velidedeğlu Parkı yenileniyor. İlk olarak ağaçlarda budama işlemleri yapan Belediye ekipleri daha sonra bazı ağaçları sökerek parkı kullanılabilir hale getirecek. Zemin yeniden düzenlenecek parkın içerisi aydınlatılarak ailelerin parka gelmeleri sağlanacak.

Parklardaki çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum’daki 152 paktan 82 parkta çalışmalar başlattıklarını belirterek, Çorum’a yakışır parkları yapacaklarını söyledi. Çorum’un en büyük parkı olan ancak bakımsızlık nedeniyle karalık işlerin yapılmaya başlanan Hıfzıveldet Velidedeğlu Parkı’nda gerekli düzenlemelerin yapılarak bu parkı aile bahçesi haline getireceklerini kaydetti.

Yeşil bir Çorum için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum’da her semte, her mahalleye bir park yaptıklarını ve hazır olan ancak bakım gereken parkları da bakıma aldıklarını ifade ederek, "Çorum’u yeşil kent haline getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Parklar tamamlandıktan sonra buralar insanlarla cıvıl cıvıl olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2005 Çarşamba 14:55:24
Güncelleme :9 Mart 2005 Çarşamba 14:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?