5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Asfalt sezonu açıldı

ÇORUM BELEDİYESİ ASFALT SEZONUNU AÇTI

Çorum Belediyesi 2010 asfalt sezonunu açtı.

2010 asfalt sezonu Şeyh Eyüp Sokak'ta yapılan yol çalışması ile başladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, beraberinde Başkan yardımcıları Alper Zahir, Turhan Candan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan ile birlikte Şeyh Eyüp Sokak'ta yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.

2010 yılı içinde yapılacak yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 2009 yılında 110 bin ton asfalt döktüklerini hatırlatarak, 5 yıllık hedeflerinin ise 750 bin ton asfalt olduğunu açıkladı.

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte yeni yollar açacaklarını belirten Külcü, "Ankara yolu ve Fevzi Çakmak Caddesi'nde yaptığımız 6 şeritli yollar hizmete girdi. Bu yıl yeni yollar açacağız. Bunlardan birisi Akıncılar Kışlası'ndan başlayan ve şehir terminali önünden devam ederek çevre yoluna kadar olan bölüm. Burayı bu yıl içinde 6 şeritli yol haline getireceğiz. Farabi Caddesi'nden Çevre Yolu İskilip Caddesi'ne kadar olan yol da 6 şeritli olacak" dedi.

Kent merkezindeki önemli caddelerde de çalışmalar yapacaklarını dile getiren Başkan Külcü, "Mavral Sokak'ın uygun bölümlerinde genişletme çalışması yapacağız. Eski cezaevinden çevre yoluna kadar sokağı rahatlatacağız. Bunun yanı sıra Doktor Sadık Ahmet, Hamit Duran, Bahabey, Bahar Sokaklar, Cengiz Topel ve Ata Sokaklarda çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

ÇORUM BELEDİYESİ ASFALT SEZONUNU AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 16:31:02
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 14:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?