3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Atlamaz: Kendinizi yenileyin

Türkiye’nin AK Parti Hükümeti döneminde büyük bir değişim geçirdiğini belirten Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, hızla gelişen Türkiye’de görev yapanların bu değişime ayak uydurması gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin ekonomik ve siyasi olarak büyük bir tahribata uğradığını belirten Turan Atlamaz, milletin bu tahribata "dur" dediğini ve ülkenin yönetimini ile yerel yönetimlerini AK Parti’ye teslim ettiğini kaydetti.

AK Parti İl Teşkilatı’nın Amasya’nın Hamamözü İlçesi’nde bulunan Gimpaş Tesisleri’nde İl Genel Meclis üyelerine verdiği seminerde konuşan Turan Atlamaz, birilerinin sırtından iş yapmak yerine görev başındaki kişilerin bizzat görevi kendisinin yapması gerektiğini, ülkeyi düzlüğe çıkartana kadar herkesin bu zorluğa katlanarak elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

"Bugün git yarın gel" mantığı ile çalışan memur zihniyetinden artık uzaklaşılması gerektiğini kaydeden Turan Atlamaz, "Her kesimde görev yapan arkadaşlarımız artık kendilerini yenilemek zorundalar. Ülkemiz her geçen gün değişim geçiriyor, bu değişime ayak uydurmalıyız. Hizmet konusunda artık bugün git yarın gel zihniyetini ortadan kaldırarak, yapıcı ve vatandaşların işlerini kolaylaştırıcı çalışmalar içerisine girmeliyiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2005 Pazar 12:42:27
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 13:22:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?