3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Atlamaz peroneli ile bayramlaştı

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, belediye birimlerini gezerek bayramda görevi başında olan personelin bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Turan Atlamaz, sırasıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çorum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ÇOSKİ) ve İtfaiye Müdürlüğü'ne giderek buralarda görev yapan nöbetçi personelle bayramlaştı.

Başkan Atlamaz, beraberinde Başkan Yardımcısı Necip Cıdık olduğu halde ilk olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne giderek burada personelle bayramlaştı. Ziyarette Temizlik İşleri Müdürü Ekrem Eren ve Hizmet-İş Sendikası Çorum Şubesi Başkanı İbrahim Eceviş de hazır bulundular.

Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline hitaben bir konuşma yapan Başkan Atlamaz, "Hepinizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Çorum'un temizliği konusunda haklı bir üne sahip olmasında emeği olan sizlerle gurur duyuyorum, Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Temizlik İşleri personelinin kar kış yağmur demeden hizmet etmeyi bayramlarda da aralıksız sürdürdüğünün altını çizen Turan Atlamaz, ''Ben her zaman her yerde sizlerin yanı başındayım, bunu sakın unutmayın. Sizlerle birlikte el ele Çorum Belediyesi'ni işlevsel bir hale getirdik. Belediyede artık tıkır tıkır işleyen bir düzen kurulmuştur. Belediyeyi öyle bir hale getirdik ki, artık Çorum Belediyesi'nin kimse belini bükemez. Maddi bakımdan çok güçlü bir belediye oluşturduk. Hepiniz Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden, ÇOSKİ Müdürlüğü'ne geçen Atlamaz, burada da görevli nöbetçi personelle tek tek bayramlaşarak onlarla bir süre sohbet etti. Atlamaz, buradan da İtfaiye Müdürlüğü'ne geçerek personel ile bayramlaştı. Burada yaptığı konuşmada itfaiyecilik mesleğinin önemine değinen Atlamaz, "Sizler kendi canınızı ateşe atarak başkalarının canını ve malını kurtarıyorsunuz. Sizler kutsal bir meslek icra ediyorsunuz. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 15:45:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?