5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Avcılık kursu sona erdi

ALACA'DA AVCILIK KURSU SONA ERDİ

Çorum'un Alaca ilçesinde Avcılar Derneği tarafından düzenlenen 16. dönem Avcılık Kursu sona erdi.

Kursta kursiyerlere, ekoloji, çevrenin korunması, av hayvanları, avcılığın tarihi, av silahları ve ilkyardım gibi konularda bilgiler verilirken kurs sonunda başarılı olan 18 kursiyere belgeleri düzenlen törenle verildi.

Alaca Avcılar Derneği'nde düzenlenen belge törenine Çorum Belediye Başkan yardımcısı Zeki Gül, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Zakir Çağlayan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, Avcılar Derneği Başkanı Remzi Tosuncu ve kursiyerler katıldı.

Avcılar Derneği Başkanı Remzi Tosuncu, avcılığın katletmek değil, doğayla iç içe olmak olduğunun unutulmaması gerektiğini vurgulayarak, avcılık belgesi almaya hak kazanan kursiyerleri av kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Dernek olarak önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Tosuncu, hedeflerinin Alaca'da avcılar ormanı oluşturmak olduğunu belirtti. Tosuncu, kursun düzenlenmesinde katkıda bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Zakir Çağlayan'a da teşekkür etti.

Dernek Başkanı Tosuncu'nun konuşmasının ardından 16. Dönem Avcılık Kursu'nda başarı olan kursiyerlere belgeleri dağıtıldı.

ALACA'DA AVCILIK KURSU SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 14:31:03
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 15:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?