5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Aydi Ayakkabı'dan 48. şube

AYDİ AYAKKABI 48. ŞUBESİNİ ÇORUM'DA AÇTI

Aydi Ayakkabı, 48. şubesini Çorum'a açtı. Açılışta 1 TL'den satılan ayakkabılardan alabilmek için vatandaşlar mağazaya akın etti.

Aydi Ayakkabı, Çorum'daki şube sayısını 2'ye yükseltti. Mağazanın açılışı nedeniyle 1 TL'den satışa sunulan 100 adet ayakkabı yoğun ilgi gördü. Açılışa özel düzenlenen ve çifti 1 liradan başlayarak 40 liraya kadar çıkan kampanyadaki ayakkabılardan alabilmek için vatandaşlar mağazaya akın etti.

Aydi Ayakkabı Çorum Şubesi'nin sahibi Çağatay Karslıoğlu, "Çorum'da ikinci şubemizi açıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu mağazamızın da açılışına yoğun ilgi var. Aynı zamanda mağazamız Aydi Ayakkabı'nın ülke genelindeki 48. mağazası. Çorumlulara daha iyi hizmet verebilmek için uygun fiyata kaliteyi sunmaya çalışıyoruz" dedi. Karslıoğlu, gösterilen ilgiden memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Mağazanın açılmasının ardından 1 TL ve 5 TL'den satışı sunulan ayakkabılar kısa sürede tükendi. Ucuza satılan ayakkabılardan almak isteyen vatandaşlar, reyonlar ve kasalarda uzun kuyruklar oluşturdu.

AYDİ AYAKKABI 48. ŞUBESİNİ ÇORUM'DA AÇTI
AYDİ AYAKKABI 48. ŞUBESİNİ ÇORUM'DA AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 19:12:02
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 23:54:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?