8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Bakan eşi kermes açılışına katıldı

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Çorum'da bir derneğin düzenlediği kermesin açılışına katıldı.

Deniz Feneri Derneği'nin hazırladığı kermesin açılışına katılan Semiha Yıldırım, açılışın ardından Vali Atıl Üzelgün Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarla uzun süre sohbet eden Semiha Yıldırım, yaşlıların sorunlarını dinleyerek, onlara çeşitli hediyeler verdi. Huzurevinin ihtiyaçları konusunda bilgi alan Yıldırım, huzurevine bir araç tahsis edilmesi konusunda Bakan Binali Yıldırım ile konuşacağını ve araç temin etmeye çalışacağını kaydetti.

 

Semiha Yıldırım, huzurevinde kalan yaşlıların huzur içerisinde olmaları gerektiğini ifade ederek, huzurevi bünyesinde bulunan rehabilitasyon merkezinin ayrılmasının yaşlıların huzuru için daha iyi olacağını söyledi. Bayan Yıldırım, huzurevi ziyaretinin ardından Çorum Müzesi'ni ziyaret ederek Hitit Uygarlığı'na ait eserleri yakından inceledi. Müze yetkililerinden eserler hakkında geniş bilgi alan Semiha Yıldırım, müzenin etkileyici olduğunu ifade etti.

Çorum Belediye tesislerinde bir süre dinlendikten sonra Hıdırlık Camii'ni ziyaret eden Semiha Yıldırım, Velipaşa Konağı'nı da gezdikten sonra kentten ayrıldı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 18:57:02
Güncelleme :5 Aralık 2007 Çarşamba 19:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?