8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Balici gencin acı sonu

Çorum'da sokak ortasında bali çekerek gezen Abdulkadir Kaplan isimli genç, Çevre Yolu'nda bir kamyonun altında kalarak, feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saat 22.00 sıralarında Çevre Yolu'nda ilerleyen kamyonun bir vatandaşa çarptığı ihbarını alan polis ekipleri, yaptıkları araştırma sonunda Çorum-Samsun Karayolu'nun 5. kilometresinde yol ortasında parçalanmış bir ceset buldu. Ceset üzerinde yapılan aramada, kimliğine ulaşılan gencin, Çorum'da bali çekerek gezen Abdulkadir Kaplan (25) olduğu belirlendi. Olay yerine gelen savcı, cesedi otopsi yapılması için Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırılmasını istedi.

Öte yandan İhbar eden vatandaşların verdiği bilgiler doğrultusunda 71 DD 002 plakalı kamyon, Çevre Yolu Burun Çiftliği'nde, 66 EE 601 plakalı kamyon Alaca ilçesinde ve 71 AR 474 plakalı kamyonda Sungurlu'da polisler tarafından alındı. Abdulkadir Öztürk'e vurduktan sonra parçaları düşen kamyonun hangisi olduğunu belirlemek için 3 kamyon da incelemeye alındı.

Çorum'un en işlek caddesinde vatandaşların gözü önünde elinde bali çekerek gezen Abdulkadir Kaplan'ın, Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından iki defa tedavi için Samsun'a gönderildiği ve tedavisinin yaptırıldığı, ancak gencin bu bağımlılığından vazgeçirilemediği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2007 Perşembe 09:40:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa ozculha IP: 87.17.20.xxx Tarih : 6.09.2007 02:03:42

bu insanlara sahip cikalim sayin hemserilerim daha cok genc ben 1 gurbetciyim yakin zamanda corum daidim yol tehlike saciyor derhal ust gecit lazim baska insanlar zarar gormeden