5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Balık kamyonu alevlere yenildi

OSMANCIK'TA BALIK YÜKLÜ KAMYON SEYİR HALİNDE YANDI

Çorum'un Osmancık ilçesinde seyir halindeki balık yüklü bir tır yandı.

Edinilen bilgiye göre, olay D-100 karayolu üzeri Kınalıtaş mevkiinde meydana geldi. Trabzon'dan yüklediği balığı Bursa'ya götürmek üzere yola çıkan Salih Işıl yönetimindeki 34 EB 2813 plakalı kamyon Kınalıtaş mevkiine geldiğinde arka kısımda bulunan elektrik aksamında meydana gelen bir arıza nedeniyle yanmaya başladı.

Kamyonun arka kısmından dumanlar yükseldiğini fark eden sürücü Salih Işıl kamyonda bulunan yangın söndürme tüpleri ile yangına ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Kısa sürede büyüyen yangın bir anda kamyonu sardı. Çevreden vatandaşların trafik ekiplerini ve itfaiye araması ile olay yerine gelen Osmancık İtfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Yangın uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.

Yangın nedeniyle trafik ve jandarma ekipleri D-100 karayolunu bir süre trafiğe kapattı. çift yönden trafiği kesmesi ile alevlerin yolda seyahat eden araçlara sıçramasının önüne geçilerek olası bir facianın önüne geçildi. Yangının söndürülmesinin ardından yol trafiğe açıldı. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken kamyonda büyük çapta hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

OSMANCIK'TA BALIK YÜKLÜ KAMYON SEYİR HALİNDE YANDI
OSMANCIK'TA BALIK YÜKLÜ KAMYON SEYİR HALİNDE YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 18:19:02
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 23:29:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?