3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Başkan adayından ilginç vaad

Çorum'un Osmancık ilçesi belediye başkan aday adayı Haydar Kurşun, başkan seçilmesi halinde ilçedeki tüm gençleri evlendireceğini ve gençlere kendi elleri ile kız dbulacağı vaadinde bulundu


Osmancık ilçesinde AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan emekli eğitimci müteahhit Haydar Kurşun, belediye başkanı olduktan sonra evlenemeyenleri evlendireceğini ve sevenleri kavuşturacağını belirterek, "Gençler bekar gezmeyecek, kendi ellerimle köy köy gezeceğim ve gençlere kız bulup evlendireceğim. Düğününü yapamayan kızlarında düğünlerini yapacağım" dedi.
Özbeyler Restaurant'ta düzenlediği basın toplantısında konuşan Haydar Kurşun, diğer adaylardan farklı olarak büyük projelerinin bulunduğunu ifade ederek, bugüne kadar evlenemeyen Osmancıklıları evlendireceğini açıkladı.


Kurşun, "Bugüne kadar hala evlenememiş insanları muratlarına erdireceğim. Bu konuda çeşitli çalışmalar yaptım. Şu anda Osmancık ilçesinde 38 tane hala evlenememiş erkek var. Bu erkek vatandaşlarımıza kız bulmak bana ait. Başkan olursam ilk işim bu vatandaşlarımızı dünya evine sokmaktır. Bunun için ilçemize bağlı köyleri tek tek gezeceğim. Evlenemeyenlere kısmetler arayacağım. Daha sonra büyük bir toplantı düzenleyip evlenemeyen bay ve bayan vatandaşlarımızı buluşturacağım. Kimin gönlü kime ısınırsa onları
evlendireceğim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 10:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELİM IP: 78.163.225.xxx Tarih : 13.12.2008 23:50:20

BU BEYEFENDİYİ BÖYLE DUYARLI BİR KONUDA HASSAS DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM. DİĞER BASKANLARINDA BU YÖNDE ADIM ATMALARINI BEKLİYORUM.