5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Başkan eşleri yüz güldürüyor

BAŞKAN EŞLERİNDEN YÜZ GÜLDÜREN PROJE

Çorum'un Sungurlu ilçesinde başkan eşleri, "Kullanmadığını Dönüştür" projesi ile yoksul vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'nın eşi Adalet Uzunkaya ve Başkan Yardımcısı Nukremin Dağaşan'ın eşi Hacer Dağaşan tarafından geçen yıl Sungurlu Belediyesi bünyesinde başlatılan "Kullanmadığını Dönüştür" projesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Hacer Dağaşan, "Biz veren el ile alan el arasında sadece vesile olduk. Bundan sonra aynı şekilde Sungurlu halkının desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar verilen destekten dolayı da teşekkür ediyoruz" dedi.

"Bizim beğenmediğimiz, önemsemeyip bir yere fırlattığımız giysi ya da eşyaya çoğu insanın ihtiyacı olduğunu gördük" diyen Dağaşan, "Ufak şeylerin insanları nasıl mutlu ettiğine şahit olduk. Çalışmalarımız büyük bir hızla devam edecek. Sungurlu halkı için gönüllü çalışmak isteyen hanım kardeşlerimizi yanımızda görmek bizleri mutlu edecektir. Bunun için Belediye Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne başvurmaları yeterli olacaktır" şeklinde konuştu.

İlçe halkından kullanmadıkları eşyalar ve giysileri kendilerine ulaştırmalarını isteyen Dağaşan, "İnanın o eşyalar ihtiyaç sahibi bir insan için çok büyük bir şeydir. Annelere sesleniyorum, çocuklarımızın sapasağlam ama küçülen giysileri ya da oyuncakları mutlaka vardır. Onları verecek yer bulamıyorsanız bize zabıta aracı ile ulaştırabilirsiniz. Biz de sizin adınıza onları diğer çocuklara ulaştırırız" diye konuştu.

BAŞKAN EŞLERİNDEN YÜZ GÜLDÜREN PROJE
İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2010 Çarşamba 15:10:03
Güncelleme :15 Eylül 2010 Çarşamba 17:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?