3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Başkana teşekkür ziyareti

Çorum'un Sungurlu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli ve antrenörleri, kendilerine verdikleri destek ve yardımlardan dolayı İlçe Belediye Başkanı Ahmet Karacif'e teşekkür ziyaretinde bulundu.


Sungurlu Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsa Şahin, Müdür Yardımcısı Şevket Çaylak, antrenörler Zeki Şahin, Rıza Beldek, Çelebi Bayır, Mustafa Özdemir ve Gamze Karaman katıldılar. Ziyarette bir konuşma yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsa Şahin, "Beş senedir İlçe Spor Müdürlüğü görevim sırasında Belediye Başkanımızdan her türlü yardım ve desteği aldık. Bu destekler sayesinde İlçemizde yapılan spor dallarında ve sporcu sayısında gözle görülür artışlar oldu.

İlçe Gençlik ve Spor personeli, antrenörlerimiz, sporcularımız ve tüm Sungurlu halkı adına Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz ve desteklerinin devam etmesini diliyoruz" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif de, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar belediyemiz imkanları ölçüsünde, tüm sporcularımıza maddi yardım, ulaşım, konaklama, malzeme yardımı ve ödüllendirme yoluyla destek olduk. Görevde kaldığımız süre içerisinde de olmaya devam edeceğiz. Önceden de söylediğim gibi ilçemizin adını dışarıda duyurmanın en güzel en etkili yolu sporda kazanılan başarılardır.


Bunun bilinci içerisinde Sungurlu'muzda bugüne kadar yapılmayan spor dallarında uzman antrenörler getirerek gençlerimizi yönlendirdik. Bu spor dallarında ilimizde ve ülkemizde büyük başarılar kazanarak söz sahibi olduk. Antrenörlerimiz ve sporcularımız bizleri mahcup etmedi. Ben inanıyorum ki, çok daha büyük başarılara imzalar atacaklar. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Sizlere ve sporcularımıza teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 16:12:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?