3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Başkan'ın koruması aday adayı

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ın korumalığı görevinden istifa eden Fatih Karakaya, AK Parti'den Osmancık Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.


Osmancık Belediyesi Şehir Tiyatrosu Salonu'nda basının karşısına çıkan Fatih Karakaya, aday adaylığını resmen açıkladı. Toplantıda AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Kadın Kolları Başkanı Semiha Yoldaş, İl Genel Meclisi üyesi Özdemir Göbel ve AK Parti Osmancık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Sivritepe de hazır bulundu. Alkışlar arasında adaylığını açıklayan Karakaya, Osmancık Belediye Başkanı olması halinde yapacağı çalışmalarla ilçenin çehresini değiştireceğini söyledi.

Karakaya, "Yürekten ve samimi bir şekilde Osmancık'a bağlı bir Osmancıklı olarak, yaklaşık 15-16 yıldır edindiğim tüm tecrübelerimi çok kıymetli hemşehrilerime hizmet etmeye talip olacağım bugünün heyecanı ile edinmeye çalıştım. Bizim bağlılığımız, hizmet aşkıyla yanan yüreklerin bağlılığıdır. Halka hizmet Hakk'a hizmet düsturuyla çalışanların bağlılığıdır. Halkımızın hizmetinde çalışmayı bir onur bilerek alçakgönüllülük ilkesi doğrultusunda görevini yerine getiren memleket aşığı bir kardeşiniz olarak, sizlerin hizmetinde olmayı onur bilerek bugün sizlerin karşısına çıktım" dedi.


Osmancık'ın geleceğinde önemli bir yeri olan önümüzdeki 5 yıllık süreci adım adım planladıklarını belirten Karakaya, "Osmancığımızın ilerlemesi, kalkınması yolunda şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile gereken tüm tedbirleri aldık. Amacımız kesinlikle geçmişi karalayarak geleceği planlayan bir belediyecilik anlayışı değildir. Geçmişte Osmancığımıza hizmet etmiş olan arkadaşlarımıza bu gayretleri için şimdiden teşekkür ediyorum.

Açıklık, hesap verilebilirlik ve adalet ilkeleri doğrultusunda Osmancığımızın kalkınması, genç neslin siyasete daha fazla katılımını sağlayarak tüm olanakların siz değerli halkımızın emrine getirilerek, birlik ve beraberlik içerisinde yaşanabilir bir Osmancık bırakmak için genç ve dinamik bir ekip olarak bu göreve talip olduk. Adalet rehberimiz olacak ve siz değerli hemşehrilerimize ayrım yapmaksızın eşit hizmet götürmek için bu göreve talip olduk" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 09:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?