3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Başsavcı Yetişir veda etti

Samsun'a atanan Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, bugün mesai arkadaşlarına veda ederek alkışlarla Çorum'dan ayrıldı.

2005 yılının Kasım ayında Çorum'a atanan Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, 2 yıl 7 aylık başarılı görev süresinin sonunda Savcılar Kararnamesi ile Samsun'a atanırken, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığına Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray atanmıştı.

Bayram Eray, geçen hafta itibari ile Çorum'daki görevine başlarken, Başsavcı Canip Yetişir ise bugün adliyeye gelerek mesai arkadaşları ile vedalaştı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı olan Canip Yetişir, Adliye önünde Vali Yardımcısı Murat Soylu, Ağır Ceza Reisi Turgut Bayraktar, çok sayıda hakim ve avukat ile emniyet mensupları tarafından alkışlarla uğurlandı.

Çorum'dan ayrılırken kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Çorum'dan çok memnun olduğunu ve severek hizmet ettiğini belirterek, "Komşu il Samsun'da görev yapacak olmam nedeniyle Çorum'dan ve Çorumlu dostlarımdan uzak kalmayacağım için memnuniyet duyuyorum. Samsun'daki görevime yarın başlıyorum, İnşallah orada böyle güzel görev yaparım" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 20:00:23
Güncelleme :30 Temmuz 2008 Çarşamba 20:32:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?