3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Bekçi cinayetine 2 tutuklama

Çorum'da bir hurda dükkanın bekçisini döverek öldürdükleri ileri sürülen ve 3 ayrı dükkanda hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Çorum Küçük Sanayi Sitesi 6. Çelik Sokak üzerinde faaliyet gösteren N.S.'ye ait olan hurda dükkanında bekçilik yapan Mustafa Demirbaş, kimliği belirsiz kişiler tarafından öldüresiye dövüldü. Hastaneye kaldırılan Demirbaş iki gün süren hayat mücadelesini kaybetti.

Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yapılan titiz çalışma sonrası Mustafa Demirbaş'ın ölümüne neden olduğu iddia edilen S.Y. ve E.T. cinayet zanlısı olarak yakalandı. Zanlıların ev ve işyerinde yapılan aramalarda yüklü bir miktar para ile kurbana ait cep telefonu parçalanmış olarak ele geçirildi.

Yapılan sorgulamada suçlarını itiraf eden S.Y. ve E.T.'nin ayrıca Küçük Sanayi Sitesi'nde Ö.S., İ.D., ve N.B.'ye ait işyerlerine girerek kasa ve işyerlerinde soygun yaptıkları tespit edildi.

Zanlılar Çorum Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye çıkarıldı. Cumhuriyet Savcılığı'nda ilk ifadesi alınan S.Y. ile E.T. isimli gasp ve cinayet zanlıları çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldular. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 18:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?