3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Belediyeden asfalt rekoru

Çorum Belediyesi, bu yıl asfalt sezonunda 150 bin tona yakın asfalt dökerek bu alanda bir rekor kırdı.

Hızla büyüyen kentin asfalt ihtiyacını yapılan program dahilinde en kısa sürede karşılayan belediye, vatandaşlarını çamur ve tozun içerisinde bırakmadı.

Asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte şehrin değişik bölgelerinde sıcak asfalt, yama ve satih kaplama çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiren Çorum Belediyesi asfalt ekipleri, 2008 yılında asfalt çalışmalarında bir rekora imza attı.

Amaçlarının daima Çorum'u şehircilik anlayışı olarak en ileri noktalara götürmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum'da belediyecilik anlamında çok önemli işlerin yapıldığını söyledi.

Asfalt çalışmalarında olduğu gibi tretuar, bordür, yeşil alan, park, temizlik ve diğer alanlarda da örnek çalışmaların sergilendiğine dikkat çeken Atlamaz, "Çorum halkı her şeyin en güzeline layıktır. Yaptığımız bütün bu çalışmalara rağmen hizmetlerimizi görmek istemeyenler ellerini vicdanına koyup tekrar düşünmelidirler. Bizim Çorum'a en büyük hizmetimiz öncelikle ilimize kimlik kazandırmamızdır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 10:19:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?